workshop

Workshop Methode Beter ademen®.

Ademen is jouw interne regulator en indicator. De adem als indicator vertelt hoe het met jou gaat. Ben je gespannen, dan adem je vaak sneller en onregelmatig. Ben je ontspannen, dan is je adem vaak rustiger en regelmatiger. De adem als regulator gebruik je om bewust anders te ademen. Het ademen wordt beïnvloed door fysieke spanning, gedachten en emoties. Een eenvoudige methode om je adem en je gezondheid te veranderen is de Methode Beter ademen®. Grondlegger Marleen van den Hout heeft de Methode Beter ademen®  tot stand gebracht.

Met de Methode Beter ademen® krijg je structureel meer rust en energie. De methode is ook om te ontspannen en voor het verbeteren van je gezondheid. 

In deze 1,5 uur durende workshop leer je in een kleine groep van maximaal acht deelnemers de eerste stappen van deze methode. Met eenvoudige oefeningen wordt je adempatroon omlaag gebracht en ervaar je direct rust. 

De ademmethode is heel erg geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer rust en energie, nieuwe inspiratie, kracht of meer zelfvertrouwen. Na de basis workshop kun je door voor deel twee en drie. 

 

 

Cursus Adem- en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn

In zes lessen leer je zelf weer hoe je makkelijker kan ademen en bewegen. De oefeningen helpen je om zelf je spanning en stress te reguleren. De oefeningen zijn zittend, liggend of staand en zijn meestal voor iedereen toe te passen. Deze oefeningen kun je zelf makkelijk integreren in het dagelijks leven. De cursus wordt in een groep van minimaal acht personen gegeven.

Jouw tijdsinvestering is zes keer een uur te komen voor de les. 

 

Workshop Adem- en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn

Wil je eens kennis maken met de methode van Dixhoorn dan is het mogelijk om een kennismakingworkshop te boeken. In 1,5 tijd neem ik je mee met de theorie en we doen oefeningen. De oefeningen zijn zittend, liggend of staand. Daarna kun je beslissen of je een cursus wilt volgen of een individueel traject.

 

Wil je meer informatie dan kun je mailen of bellen. 

 Verder bied ik bovenstaande workshops aan binnen een retraiteweek/weekend/dag,

tijdens een kwaliteitskring overleg, studiedag of teambuildingsdag.