Tarieven

Logopedische behandeling:

Intakegesprek:              € 41,-  30 minuten

Onderzoek:                   € 41,-  30 minuten

Behandelsessie:           € 41,-  30 minuten

Behandelsessie:           € 71,-  60 minuten  betreft stotteren

Uittoeslag:                    €  23,-    

 

Adem en Ontspanningstherapie methode van Dixhoorn

 

Individuele sessie:      €   75,-  60 minuten 

 

Beter ademen  

Individuele sessie:        75,-   60 minuten

 

 

Indien een afspraak niet nagekomen wordt en binnen 24 uur niet is afgemeld dan wordt een verzuimtarief in rekening gebracht van € 34,-. 

 

De kosten voor logopedische behandeling op verwijzing van de huisarts, arts, specialist of tandarts worden vergoed door de zorgverzekeraar tot de leeftijd van 18 jaar. Ik heb contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Bij andere niet gecontracteerde zorgverzekeraars ontvang je rechtstreeks een factuur. De factuur kunt indienen bij de zorgverzekeraar voor restitutie. Afhankelijk van de zorgpolis (restitutie/natura) en aanvullende verzekering worden de logopedische behandelingen gedeeltelijk vergoed. Dit is per verzekeraar verschillend. Kijk de polis goed na.

 

Verder geldt het wettelijk eigen risico voor personen boven de  leeftijd van 18 jaar. Nadat het eigen risico is opgemaakt worden de kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Hiervoor is een geldige verwijzing nodig van de arts of specialist.

 

Ik ben te vinden op www.logopedist-info.nl.

 

klachtenregeling

Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over mij of over de behandeling. Adem- en Spreekcomfort is aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici via de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Hier lees je meer.